Cultuur aan ’t Stuur

Vrijdagavond 23 juni organiseren de dorpen Oudeschip, Oosteinde, Oosternieland, Oldenzijl en Roodeschool voor de vijfde keer de ‘Cultuur aan ’t Stuur’ fietstocht.

Dit is een fietstocht van ca 35 km die langs alle deelnemende voert. De start en finish is op de Lösploats in Roodeschool (naast het dorpshuis, Hooilandseweg 18). Voora alle deelnemers is er na afloop een gratis toegankelijk concert van Erwin de Vries. 

Theatergroep Opnieuw & Friends pakken dit thema ook op maar dan natuurlijk ‘net even anders’. Ook het Fietsbellenkoor tref je onderweg weer aan.

Deelname aan deze tocht kost € 5,00 per persoon. Onderweg kun je je ogen en oren de kost geven door de het prachtige platteland waar de tochten je langs leiden én bij het oplossen van een fotopuzzel waarbij je een leuke prijs kunt winnen.

DE FIETSTOCHT

start tussen 17.15 – 17.45 uur in Roodeschool

 

Theatergroep Opnieuw uit Uithuizen.

Een groep enthousiaste amateurs met geloof in eigen kunnen.
Theater; omdat we meer willen dan uitsluitend toneelspelen.
Opnieuw; omdat we na vele jaren via diverse projecten weer samen iets nieuws willen doen.

Wij verzorgen:

  • improvisatie voorstellingen
  • meespeeltheater
  • straattheater
  • theater-diners
  • thema-voorstellingen

 

Naar de bollen

Zaterdag 30 april ’22 hebben we meegewerkt aan de Bollentocht van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland. In het verslag van Omroep Het Hogeland zie je ook nog een aantal van onze bijdragen. 

Theatergroep Opnieuw wordt gevormd door Ria Sietsema, Johanna Willems en Dick Stoppels. Voor diverse projecten (straattheater, locatietheater) kunnen we een beroep doen op een grote groep vrijwilligers die ons helpen.

Wie

zijn

wij?

 

Voor

stellingen

Sinds onze oprichting (2010) hebben we al diverse produkties gespeeld. Met ‘Wat een Poppenkast’ zijn we begonnen. Daarna ‘Waarom Daarom’ en ‘Hond Onlijn’. Tussendoor hebben we diverse kleine projecten gedaan. Met een nieuwe site gaan we niet weer alle foto’s tevoorschijn halen, maar van diverse voorstellingen gaan we enkele foto’s laten zien. Maar dat komt nog.

 

Heb je vragen of wil je ons boeken?

Dick Stoppels
Aak 46
9981 EL  Uithuizen
06-12852331
tgopnieuw@gmail.com

contact

UA-131081283-1