Zaterdag 22 juni

Dan wordt voor de 6e keer de ca. 30 km. lange fietstocht ‘Cultuur aan ’t Stuur’ georganiseerd. De start is deze keer in Roodeschool (bij de Lösploats) en in Oosternieland (bij het Dorpshuis). 

Het thema is BEWEGING. In de beide startplaatsen en de drie andere deelnemende dorpen (Oldenzijl, Eppenhuizen en Oudeschip) wordt daar op een speelse manier vorm aangegeven. Maar ook onderweg zijn er tal van challenges om even actief te zijn. 

En natuurlijk zijn wij (Theatergroep Opnieuw) onderweg, tussen de dorpen in de prachtige polders, ook in beweging op de ons zo kenmerkende, ludieke wijze. 

Met een eenvoudige puzzel onderweg zul je ook je hersenen even in beweging moeten krijgen. Daar staan dan wel drie leuke prijzen tegenover als je het goed oplost.

We hopen je op de 22e te zien. 

 

Theatergroep Opnieuw uit Uithuizen.

Een groep enthousiaste amateurs met geloof in eigen kunnen.
Theater; omdat we meer willen dan uitsluitend toneelspelen.
Opnieuw; omdat we na vele jaren via diverse projecten weer samen iets nieuws willen doen.

Wij verzorgen:

  • improvisatie voorstellingen
  • meespeeltheater
  • straattheater
  • theater-diners
  • thema-voorstellingen

 

Naar de bollen

Zaterdag 30 april ’22 hebben we meegewerkt aan de Bollentocht van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland. In het verslag van Omroep Het Hogeland zie je ook nog een aantal van onze bijdragen. 

Theatergroep Opnieuw wordt gevormd door Ria Sietsema, Johanna Willems en Dick Stoppels. Voor diverse projecten (straattheater, locatietheater) kunnen we een beroep doen op een grote groep vrijwilligers die ons helpen.

Wie

zijn

wij?

 

Voor

stellingen

Sinds onze oprichting (2010) hebben we al diverse produkties gespeeld. Met ‘Wat een Poppenkast’ zijn we begonnen. Daarna ‘Waarom Daarom’ en ‘Hond Onlijn’. Tussendoor hebben we diverse kleine projecten gedaan. Met een nieuwe site gaan we niet weer alle foto’s tevoorschijn halen, maar van diverse voorstellingen gaan we enkele foto’s laten zien. Maar dat komt nog.

 

Heb je vragen of wil je ons boeken?

Dick Stoppels
Aak 46
9981 EL  Uithuizen
06-12852331
tgopnieuw@gmail.com

contact

UA-131081283-1